Чим здивує камера нового OnePlus 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге покоління камер HasselBlad, яке буде встановлено на майбутніх OnePlus 10 Pro, привнесе численні програмні поліпшення. Деякі з них розібрали видання The Verge.

Якщо ви сподівалися, що друге покоління камер Hasselblad зробить акцент на апаратне покращення камер, то вам доведеться почекати – за винятком нового ультрозуму, ці оновлення будуть в основному програмними.

Примітним є додавання режиму зйомки під назвою RAW Plus, який, як і формат ProRAW від Apple, поєднує переваги обчислювальної фотографії та захоплення зображень у форматі RAW. OnePlus 9 і 9 Pro пропонували звичайний режим RAW, так що це приємне покращення для тих, хто хоче возитися з RAW-файлами та робити якісну обробку фотографій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі три задні камери можна використовувати в оновленому режимі Hasselblad Pro Mode для керування настройками експозиції та зйомки 12-бітових RAW-файлів. The Verge особливо оцінило інтуїтивно зрозумілий режим Pro Mode на OnePlus 9 та 9 Pro. Також з’явився новий режим запису відео під назвою Movie Mode. Він пропонує контроль над ISO та витримкою, а також доступ до формату зйомки LOG, який краще підходить для корекції кольору після захоплення.

У камерах 9 і 9 Pro була реалізована корекція кольору від Hasselblad, і OnePlus продовжує розвивати цей аспект співпраці. Це має забезпечити плавніші колірні градації на зображеннях.

Щодо апаратної частини, то тут використовується нова ультраширококутна матриця камери з екстремальним 150-градусним полем зору. Для більш тонкого огляду ультраширокий об’єктив пропонує режим 110 градусів, який вже ближче до OnePlus 9 і 9 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.