ТОП-3 бюджетних смартфони які варто придбати у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже сьогодні безліч людей запитують, який смартфон взяти, щоб він був гарної якості і при цьому не був занадто дорогим. Завдання не найпростіше, причиною цього є достаток гаджетів на ринку продажів. Спеціально для такої категорії людей і було складено цей топ.

Xiaomi Redmi 9C

Ця модель не найновіша, але від цього вона не втрачає своєї актуальності. Redmi 9C майже схожий на 9A. Насправді вони мають ряд відмінностей, як мінімум 9C виглядає трохи симпатичніше і яскравіше. Встановлений гарний екран з високою роздільною здатністю, а також потужна батарея на 5000 мАг дозволить не думати про підзарядку протягом тривалого часу. Як сучасні рішення, встановлено NFC модуль і сканер відбитка. Встановлено хороший процесор, проте оперативна пам’ять у 2 ГБ не дуже тішить користувача.

Модуль камери виглядає більшим, проте в ньому встановлено лише камеру та датчик глибини. Виходять досить хороші знімки вдень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy M12

Galaxy M12 випускається в декількох версіях, але зараз буде розглянута версія з 64 ГБ вбудованої пам’яті та 4 ГБ ОЗП. Ця модель є впевненим “середнячком” у ціновому сегменті. Приємний корпус, дисплей з високою роздільною здатністю приємно тішить око. А чіп від компанії виробника дозволяє виконувати широкий спектр можливостей, у поєднанні з батареєю на 5000 мАг, вони видають непогану продуктивність смартфона.

У камері встановлено відразу 4 модулі: ширококутної зйомки, макро, глибинний та основний. Камера дозволяє знімати відмінні кадри з високою роздільною здатністю та якістю. Також на смартфоні присутній сканер відбитка на боці корпусу і вбудований NFC модуль.

Realme C11 2021

Дана модель є так званим рестайлінгом Realme C11. Багато хто задається питанням, які відмінності у старої та нової версії.

Зовнішнє він ніяк не відрізняється, хіба що корпус став товстішим, але це не сильно помітно. Зате відрізняється його внутрішня начинка, старий процесор замінено на чіпсет UniSoC SC9863. Є думка, що він слабший за попередню модель. Однак, щоб не говорили, але в оновленій версії є модуль NFC. При цьому їхня ціна практично однакова.

Батарея, дисплей, сканер відбитка пальця залишилися ті ж самі. У камері було видалено один модуль, однак це не вплинуло на якість зйомки.

Орієнтуючись на цей список, покупець зможе підібрати якісний смартфон за невеликі гроші та не пошкодувати про це надалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.