Названі бюджетні смартфони з непоганими характеристиками у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Думаю, що при виборі власного смартфона, або для близьких і рідних, ми завжди віддаємо перевагу дорожчому електронному пристрої, тому що звикли вважати, що чим більша ціна, тим якісніший телефон. Проте чи працюють ці стереотипи? Чи є функціонуюча заміна дорогим системам? У цій статті розбиратимемося.

Перш за все, при виборі смартфона, необхідно звернути увагу на компанію, що розробила його. Потім загальні характеристики програмного забезпечення; підтримку сучасного поновлення; функціонування процесора; розширення камери та роздільна здатність частоти екрану

Зрозуміло, якщо у Вас немає великого бажання придбати смартфон відомої компанії (наприклад iPhone), то можна обмежитися менш популярними брендами (наприклад, Oppo або Xiaomi).
Тому нижче будуть наведені деякі із сучасних смартфонів, що мають досить потужну характеристику і при цьому доступну звичайному користувачеві цінову категорію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo А31

Наступним смартфоном, який можна вважати подарунком за такою ціною, буде Oppo А31. Його характеристика небагато, але краще, ніж у Samsung Galaxy A41.

Щоб зрозуміти цей смартфон, давайте ознайомимося із загальною характеристикою цього пристрою.
Насамперед, потрібно згадати акумулятор Oppo А31, тому що він має ємність 4230 мАг. Такого достатньо, щоб не заряджати телефон протягом двох днів (при раціональному використанні). У пристрої працює потужний процесор MediaTek Helio P35.

Oppo А31 має дисплей розміром 6.5 дюймів з високою роздільною здатністю та частотою оновлення. Так, це не такий компактний смартфон, як ми розглядали вище, але також досить зручний у використанні.

Що стосується камер даного телефону, то тут їх теж три (основні) і одна передня. Розширення, звичайно, менше, ніж у Samsung Galaxy A41, але за відгуками тих, хто вже мав Oppo А31, знімки він робить не гіршим.

І насамкінець треба згадати кількість пам’яті на смартфоні, а саме оперативної 4 Гб та внутрішньої 64 Гб.

Samsung Galaxy A41

І відкриває сьогоднішній перелік якісних смартфонів Samsung Galaxy A41. Насамперед слід зазначити, що його виробниками є розробники з компанії Samsung. Вони відомі тим, що роблять справді добротну електронну техніку, тому Samsung Galaxy A41 – не виняток.

Одна з його особливостей – безмежний екран, на якому буде дуже зручно переглядати улюблені кінофільми або грати в гру, оскільки картинка не буде обрізатися. Тим не менш, Samsung Galaxy A41 є досить компактним і легким смартфоном: його розмір дисплея 6.1 дюйм з розширенням частоти Full HD. До речі, екран розробники прикрасили функцією Super Amoled.

Батарейний заряд смартфон теж триматиме досить довго, так як акумулятор розрахований на 3500 мАг. З ним пристрій профункціонує цілодобово, при постійному використанні.

Що стосується камери, то Samsung Galaxy A41 має три основні та одну фронтальну.
Задні на 48 Мп, 8 Мп та 5 Мп;
Передня на 25 Мп.

Таких розширень вистачить, щоб зробити чіткі та хороші фотографії, а також пам’яті достатньо, щоб зроблені знімки зберігати на смартфоні: оперативної 4 Гб, внутрішньої 64 Гб.

У Samsung Galaxy A41 функціонує потужний процесор MediaTek MT6768, розрахований на вісім ядер. Наприклад, із таким забезпеченням можна спокійно грати у важкі ігри.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ну і замикати сьогоднішній список якісних, але бюджетних смартфонів Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Оцінивши всі відгуки користувачів даного смартфона, було укладено, що величезна кількість із них були позитивними. Тому зараз розбиратимемося, за що Xiaomi Redmi Note 9 Pro так полюбили.
Нижче буде наведено його загальну характеристику.

Насамперед, варто відзначити, що на цьому пристрої функціонує справді потужний процесор Snapdragon 720G. З ним можна робити нереальні речі на вашому телефоні.

Також, для любителів зробити фотографії, Xiaomi Redmi Note 9 Prо підійде, оскільки смартфон має чотири основні камери та одну фронтальну, які роблять якісні та гарні знімки.
Їх розширення: задні на 64 Мп, 8 Мп, 5 Мп та 2 Мп; передня на 16 Мп.

Щодо пам’яті, то, щоб зберігати необхідну інформацію або фото та відео, її вистачить. Оскільки оперативної Xiaomi Redmi Note 9 Pro має 6 Гб, а внутрішньої 64 Гб.
А останньою особливістю, про яку розповімо у цій характеристиці, буде акумулятор даного смартфона, що має розширення 5020 мАг із функцією швидкої зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.