Перший погляд на повноекранний Android-смартфон Xiaomi Redmi Note 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, 14 лютого компанія Xiaomi представить в Індії Redmi Note 5. Чи буде це абсолютно новий смартфон або просто Xiaomi проведе для індійського ринку ребрендинг Redmi 5 або Redmi 5 Plus, буде точно відомо в середу. Але джерела порталу GizmoChina наполягають, що це буде абсолютно новий пристрій.

У розпорядженні авторів GizmoChina виявилося зображення смартфона Xiaomi Redmi Note 5. Він, судячи з усього, отримає дисплей зі співвідношенням сторін 18:9. Він займе майже всю фронтальну панель, а верхня і нижня межі навколо нього будуть тонші, ніж у Redmi 5 або Redmi 5 Plus. На тильній стороні смартфона знаходиться розташована вертикально подвійна основна камера зі світлодіодним спалахом, а під нею – сканер відбитків пальців круглої форми. Корпус смартфона виконаний з металу і має ледь помітні вставки для антен.

З чуток, Xiaomi Redmi Note 5 буде оснащений 5.99-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, подвійний основною камерою з 16- і 5-мегапіксельними датчиками, 8-мегапіксельною фронтальною камерою і акумуляторною батареєю ємністю 4100 мАг. В його основу ляже процесор Qualcomm Snapdragon 636 або Snapdragon 630, доповнену 4 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон буде доступний у двох версіях: з 32 і 64 ГБ вбудованої пам’яті. А працювати він буде під управлінням мобільної операційної системи Android Nougat з встановленої поверх оболонкою MIUI 9. Вартість Xiaomi Redmi Note 5 нам поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.