Смартфони

Розкрито характеристики та зовнішність смартфона OnePlus 10 Pro

Share

Дизайн OnePlus 10 Pro був підтверджений тизерним відео, де було написано і дату запуску. Специфікації телефону та, схоже, офіційне зображення також було опубліковано надійним джерелом.

Відео поділився Маянк Кумар через Twitter. У ньому можна побачити сам OnePlus 10 Pro, а наприкінці відео говориться, що пристрій буде випущено 11 січня наступного року. Однак він буде запущений тільки в Китаї, глобальний запуск піде пізніше.

OnePlus 10 Pro буде зроблений з металу та скла, а його корпус задньої камери натхненний Samsung, який візуально виділяється матеріалом. Логотип Hasselblad прикрашає задню камеру, оскільки OnePlus знову співпрацює з ними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон матиме вигнутий дисплей та отвір для камери у лівому верхньому кутку. Рамки смартфона будуть дуже тонкими.

До того ж, стали відомі і технічні характеристики телефону. Вони отримані від Ішана Агарвала, одного з найвідоміших типстерів.

OnePlus 10 Pro буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм QHD+ 120 Гц LTPO. Працюватиме він на Snapdragon 8 Gen 1. Він матиме акумулятор ємністю 5 000 мАг, для зарядки якого можна буде використовувати 80-ватну зарядку SuperVOOC. Бездротова 50-ватна зарядка, як на OnePlus 9 Pro, також є. У смартфоні буде оперативна пам’ять LPDDR5 та флеш-накопичувач UFS 3.1. Три камери по 48, 50 та 8-мегапікселів. Спереду буде встановлена ​​32-мегапіксельна камера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024