Перше «живе» фото дебютного складаного смартфона Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже з дня на день має відбутися анонс першого складаного смартфона Honor — Honor Magic V. І ось, напередодні цієї важливої ​​події в мережу «вибігло» реальне фото пристрою.

Судячи з нього, апарат форм-фактору буде ближче до лінійки Galaxy Z Fold від Samsung, ніж до Galaxy Z Flip. Тобто пристрій буде виконано в дизайні планшета, що складається, а не телефону-розкладачки.

Таким чином, новинка від Honor конкуруватиме з Galaxy Z Fold 3 та Xiaomi Fold, а не Galaxy Z Flip 3 та Huawei P50 Pocket.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніми даними, Honor Magic V отримає 7 або 8-дюймовий основний екран. Основна камера апарату виконана у фірмовому стилі, як у Honor 60. Також відомо, що в основу телефону ляже чіп Snapdragon 8 Gen 1, що зробить пристроєм першим у своєму класі на базі флагманського процесора Qualcomm.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.