У HarmonyOS передбачено захист від неякісних кабелів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використання неоригінальних дешевих кабелів – одна з основних причин загорання смартфонів та швидкої «смерті» акумуляторів. HUAWEI відомо про цю проблему, тому у фірмовій операційній системі HarmonyOS передбачено вбудований захист від неякісних аксесуарів.

Деякі власники смартфонів HUAWEI, які працюють під керуванням HarmonyOS, почали отримувати повідомлення, що швидкість зарядки з кабелем обмежена, тому варто скористатися сертифікованим аксесуаром і підключити його правильним чином. Також у повідомленні є посилання на офіційний магазин HUAWEI з фірмовими кабелями з підтримкою швидкої зарядки.

Важливо, що HUAWEI не забороняє використовувати неоригінальні кабелі, а лише обмежує швидкість заряджання, щоб запобігти будь-яким можливим проблемам зі смартфоном, оскільки вона не може гарантувати їх якість. Крім того, після оновлення система рекомендує користувачам заряджати пристрій протягом 30-60 хвилин, не чіпаючи його. Стверджується, що це дозволить виконати потрібну оптимізацію для забезпечення найкращої взаємодії з HarmonyOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше представник Huawei підтвердив, що глобальний реліз HarmonyOS відбудеться вже в 2022 році. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.