Як встановити Android 12 на OnePlus 7 Pro, Xiaomi Mi 10T та 10T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз Android 12 відбувся у жовтні, але це оновлення досі доступне лише поодиноким моделям смартфонів, і виробники не поспішають із його адаптацією для своїх пристроїв. На допомогу прийшли ентузіасти із проекту Paranoid Android.

Нещодавно Paranoid Android був відроджений, умільці розпочали створення прошивок на базі Android 12 для декількох моделей смартфонів, в основному виробництва Xiaomi та OnePlus.

В даний час готово кілька прошивок Paranoid Android Sapphire, що включають Android 12 і кастомні налаштування. На сайті XDA-Developers викладено інсталяційні файли, рекавері та все інше, що необхідно для встановлення цих прошивок для наступних моделей смартфонів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше прошивки Paranoid Android Sapphire були випущені для цих апаратів:

Оскільки це альфа-версії прошивок, у них можуть бути баги і недоробки. Наприклад, відомо про проблеми використання 5G та Wi-Fi Direct. Щоб встановити прошивку, потрібно помістити zip-файл fastboot у кореневу папку у накопичувачі смартфона, перезавантажитись у bootloader та прошити fastboot командою fastboot update aospa-*-image.zip . Після цього потрібно перезавантажитися в рекавері стерти дані (user data) і перезапустити смартфон. Якщо вам це складно і незрозуміло, краще таким не займатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.