Як встановити Android 12 на OnePlus 7 Pro, Xiaomi Mi 10T та 10T Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Реліз Android 12 відбувся у жовтні, але це оновлення досі доступне лише поодиноким моделям смартфонів, і виробники не поспішають із його адаптацією для своїх пристроїв. На допомогу прийшли ентузіасти із проекту Paranoid Android.

Реклама

Нещодавно Paranoid Android був відроджений, умільці розпочали створення прошивок на базі Android 12 для декількох моделей смартфонів, в основному виробництва Xiaomi та OnePlus.

В даний час готово кілька прошивок Paranoid Android Sapphire, що включають Android 12 і кастомні налаштування. На сайті XDA-Developers викладено інсталяційні файли, рекавері та все інше, що необхідно для встановлення цих прошивок для наступних моделей смартфонів:

Раніше прошивки Paranoid Android Sapphire були випущені для цих апаратів:

Оскільки це альфа-версії прошивок, у них можуть бути баги і недоробки. Наприклад, відомо про проблеми використання 5G та Wi-Fi Direct. Щоб встановити прошивку, потрібно помістити zip-файл fastboot у кореневу папку у накопичувачі смартфона, перезавантажитись у bootloader та прошити fastboot командою fastboot update aospa-*-image.zip . Після цього потрібно перезавантажитися в рекавері стерти дані (user data) і перезапустити смартфон. Якщо вам це складно і незрозуміло, краще таким не займатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: