Xiaomi 12 Pro розібрали та показали зсередини – відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майже відразу після презентації флагманський смартфон Xiaomi 12 Pro потрапив до рук китайських блогерів. У своєму відеоролику вони показали повне розбирання смартфона та особливості його внутрішньої конструкції у всіх подробицях.

Реклама

Зважаючи на «гарячий характер» Snapdragon 8 Gen 1, виробник приділив чимало уваги системі охолодження гаджета. Крім випарної камери, в конструкції апарату використовується мідна фольга та теплопровідна плівка. Всі ці компоненти покликані ефективно відводити тепло від заліза.

Камера Xiaomi 12 Pro включає датчик зображення Sony IMX707 з функцією OIS, «портретник» Samsung та 50-мегапіксельний сенсор із надширококутними лінзами. Під час розбирання блогери також розглянули модулі оперативної пам’яті LPDDR5 та накопичувача UFS 3.1 виробництва SK Hynix. На особливу увагу, на думку авторів ролика, заслуговує і акустична система гаджета з розширеним набором динаміків.

Під екраном смартфона розмістився ультратонкий сканер відбитків пальців. Крім того, в корпусі Xiaomi 12 Pro широко використовуються гумові ущільнювачі для захисту від води. Ціна нового флагмана стартує з позначки $738.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ