Xiaomi 12 Pro показали наживо з усіх боків відразу після анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після анонсу в Мережі з’явилися дуже якісні фотографії нового флагмана компанії Xiaomi, який отримав назву Xiaomi 12 Pro.

Фотографії дозволяють розглянути Xiaomi 12 Pro з усіх боків, оцінити текстуру задньої панелі, а також згинання екрану і досить великий отвір під фронтальну камеру.

Одна з відмінних рис, про які говорить Xiaomi, – це наявність чотирьох динаміків, налаштованих за участю фахівців Harman Kardon. Дві грати ми бачимо на верхній та нижній панелях, причому вони розташовані несиметрично всупереч чуткам: одна знаходиться ліворуч на верхній панелі, а друга справа на нижній. Ні ліворуч, ні праворуч отворів більше немає, як їх немає і на задній панелі. Але, як і було показано на презентації, під кожною решіткою ховаються по два динаміки (НЧ та ВЧ). Це має забезпечити більш якісне звучання у широкому частотному діапазоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник і генеральний директор Xiaomi, опублікував порівняння Xiaomi 12 Pro та iPhone 13 Pro Max, у якому смартфон Apple програв новинці майже за всіма статтями .

Продаж стартує 31 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.