Apple поверне сканер відбитків і замінить чубчик на маленький круглий виріз iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Apple має намір повернути функцію розпізнавання відбитків пальців у Pro моделі iPhone. Більше того, якщо це і станеться, то сканер швидше за все буде під екраном.

Це вже не перший випадок таких припущень. Оскільки ще до появи iPhone 13 були повідомлення про те, що до нього можуть додати датчик відбитків пальців.

Починаючи із серії iPhone X, компанія Apple використовує Face ID. Хоча розблокування за допомогою розпізнавання обличчя вже стало звичайним явищем для виробників смартфонів, багато виробників Android вважають за краще поєднувати як розблокування телефону по обличчю, так і по відбитку пальця. Оскільки це зручніше для масового користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для користувачів Apple Face ID має певні ризики безпеки, тому через це надходять численні скарги. Погіршує ситуацію і те, що під час пандемії у багатьох випадках запроваджується обов’язкове носіння масок. Очевидно, функція Face ID не буде працювати в масці. Оскільки коронавірус, схоже, не збирається йти найближчим часом, Apple необхідно імпровізувати.

Крім цього, є також чутки про те, що в моделях Pro і Pro Max може бути використаний екран з невеликим круглим вирізом під камеру, який замінить фірмову “човник”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.