Мрія мільйонів. Названий найкращий смартфон 2021 року

Як це завжди буває, існують як не дуже вдалі моделі, які навряд чи комусь можна порадити купити, так і дуже вдалі, що мають безліч переваг. І ось, був названий найкращий смартфон 2021 року, покупку якого можна порекомендувати всім і кожному, тому що пропонує такий оптимальний набір характеристик, нехай і коштує дуже недешево.

Так, найкращим смартфоном 2021 став флагман Apple iPhone 13 Pro Max, який на одному заряді батареї працює набагато довше будь-яких інших мобільних пристроїв топового рівня. Так, зокрема, цей апарат може на одному заряді протриматися більше доби, причому весь цей час його можна буде активно використовувати, фактично не випускаючи з рук.

Жоден телефон на Android навіть близько не в змозі похвалитися чимось подібним. Крім того, камеру цього смартфона визнали найкращою серед усіх існуючих на ринку принаймні при автоматичному режимі зйомки. Все що потрібно користувачеві – навести камеру телефону на об’єкт, що фотографується, після чого натиснути на кнопку, тоді як все інше мобільний пристрій зробить самостійно.

Також у iPhone 13 Pro Max приголомшливий корпус, який дуже вдало збалансований у частині ваги, тому мобільний пристрій неймовірно приємно лежить у руці, а завдяки наявності магнітної MagSafe його дуже зручно використовувати в автомобілі, підключивши до зарядного пристрою з підтримкою такої технології. Цей телефон має ще один великий плюс, і це дисплей OLED з частотою 120 Гц.

Однак вона працює не так, як на всіх смартфонах під керуванням Android. Коли частота оновлення знаходиться на такому високому рівні постійно, мобільний пристрій не тільки сильніше нагрівається, але й споживає значно більше енергії. У випадку зі своїм флагманом компанія Apple зробила так, щоб телефон самостійно регулював частоту оновлення з 10 Гц до 120 Гц залежно від ситуації.

Наприклад, при перегляді фільму з частотою 24 кадри в секунду (найпоширеніше значення), частота сама знизиться до 24 – 30 Гц, тобто навіть 60 Гц не будуть задіяні. Це відчутно продовжить час автономної роботи одному заряді, збільшивши автономність до рекордного рівня. Таким чином, за сукупністю всіх основних споживчих якостей iPhone 13 Pro Max ідеальний у всіх відношеннях. Головним його недоліком можна вважати вартість, тому що просять за цей апарат від $1500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.