Названо 5 крутих додатків, які можна встановити на Android-телефон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Основною перевагою операційної системи Android ми вважаємо різноманітність. І вона проявляється не тільки в кастомізації системи, але й у величезній кількості додатків. У Google Play опубліковано приблизно 2 мільйони додатків, чого достатньо для всіх, хто шукає нові можливості для свого Android-смартфона.
Ми ж познайомимо Вас лише з 5 додатками, які на нашу думку, є крутими, але простими для розуміння та користування.

Реклама

Веб-сервіс IFTTT

Цей web-сервіс дозволяє автоматизувати багато дій в Інтернеті, пов’язуючи між собою різні програми. Працює він за алгоритмом – при умові виникнення ситуації А в одній програмі – виконується дія Б в іншій програмі. Наприклад, за допомогою додатку можна автоматично надіслати лист Gmail при пропущеному дзвінку, авторепост новини Twitter у Telegram, зниження гучності телефону при підключеному Wi-Fi, автоматичне вимкнення світла у «розумному будинку» зі сходом сонця та багато чого іншого. Варіанти обмежені лише фантазією користувача та кількістю сервісів, які підтримує IFTTT.

Цей сервіс може одночасно підтримувати як кілька додатків, так і кілька фізичних пристроїв. В ньому можна налаштувати велику кількість комбінацій дій.

Якщо Ви самі не хочете нічого створювати, то у IFTTT є бібліотека готових комбінацій, які можна використовувати відразу або змінювати їх під себе.

MacroDroid

MacroDroid-автоматизація – це потужний і надзвичайно зручний додаток, який візьме на себе автоматизацію потрібних Вам процесів та налаштувань, які будуть виконуватися за заданими сценаріями. Ця програма корисна будь-якому користувачу Android.

Програма використовує макроси для автоматизації процесів. Макрос – це заданий сценарій, який має виконати програма, якщо помітить якусь подію (тригер) і перевірить умову для її спрацьовування. Ось хороший приклад макросу, який демонструє можливості програми – коли рівень заряду батареї падає нижче 10 відсотків, активується тригер, що автоматично перемикає смартфон в режим польоту. Вам ніяких дій при цьому робити не треба.

У програмі вже реалізовано багато готових шаблонів, тригерів, дій та умов. Ви можете вибрати їх зі списку і вони тут же працюватимуть. Або створити власні сценарії – такі, які потрібні лише Вам, задавши потрібні параметри.

Tiles

Якщо Ви любите налаштовувати в смартфоні все під себе – тоді ця програма однозначно Вам в цьому допоможе. З допомогою додатку Ви можете додати всі необхідні документи в шторку – наприклад, камеру. Інтерфейс програми зроблений просто, тому будь-хто зможе в ньому розібратися. Всі функції зібрані в одному місці і Ви можете отримати доступ до них у будь-який час.

Віддалений робочий стіл Chrome

Це простий спосіб віддалено отримувати доступ до особистого або робочого комп’ютера. Іншими словами, додаток являється аналогом програми TeamViewer, тільки в простішому варіанті, бо не вимагає постійного вводу ключа захисту.
Програма дає можливість підключатися та керувати Вашим комп’ютером в дорозі, або в будь-якому місці при умові, що і телефон, і комп’ютер підключені до Інтернету. Для того, щоб користуватися додатком, необхідно завантажити його на Ваш Android-смартфон та встановити відповідне розширення на браузер у комп’ютері.

Airdroid

Цей додаток дає можливість віддалено керувати та здійснювати контроль за файлами, SMS-повідомленнями та іншими даними Вашого Android-смартфона за допомогою комп’ютера. Програма легка у використанні.

Функції додатку дуже різноманітні. Ось до чого він має доступ:

  • До програм на Вашому телефоні. Може видаляти, встановлювати, робити резервне копіювання програм та інші дії.
  • Доступ до фото. Усі дії, що Ви робите з фото на смартфоні – те ж саме можете робити і на ПК за допомогою додатку.
  • Доступ до контактів. Можна здійснювати пошук контактів, створювати нові, переглядати історію дзвінків, видаляти її та інше.
  • Здійснювати управління файлами. Ви можете робити усі можливі дії з файлами телефону на комп’ютері та керувати SD-картою, також переміщати файли з мобільного пристрою на ПК і назад.
  • Управління SMS. Як Ви вже розумієте – і тут немає обмежень в діях.
  • Доступ до мелодій та музики на смартфоні – імпорт, експорт, прослуховування, встановлення рингтону та інші всілякі дії.

Крім вищеперерахованого, AirDroid може переглядати стан телефону в реальному часі – дані про оперативну пам’ять, очищення її, залишок батареї, об’єм використаної SD тощо. Він може переглядати та контролювати дані як системних програм, так і встановлених сторонніх ресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: