iPhone 2022 вперше запропонують до 8 ГБ оперативної пам’яті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Джерела повідомили, що iPhone 14 Pro отримають більше пам’яті, ніж будь-коли пропонувалося у смартфонах Apple.

Реклама

Повідомляється, що Apple планує випустити чотири моделі iPhone 14 у вересні 2022 року, включаючи 6,1-дюймовий iPhone 14‌, 6,7-дюймовий iPhone 14‌ Max, 6,1-дюймовий iPhone 14‌ Pro та 6,7-дюймовий iPhone Max. За інформацією джерела, дві моделі Pro отримають 8 ГБ оперативної пам’яті. Це буде значним збільшенням у порівнянні з 6 ГБ пам’яті у iPhone 12 Pro та iPhone 13 Pro.

Молодші моделі iPhone 2022, швидше за все, отримають менше оперативної пам’яті. Також зазначається, що об’єм сховища у стандартних моделях iPhone 14 починатиметься з 64 ГБ. У , в лінійці iPhone 13 стартовою точкою був 128 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: