Смартфони

Названо 3 смартфони, які відповідають ціні та якості

Share

Кожен з нас, купуючи смартфон, насамперед звертають увагу на ціну та функціональні особливості мобільного телефону. Щоб пристрій максимально відповідав вимогам користувача та не довелося витрачати всі вільні гроші.
У цій статті ми опишемо три бюджетні мобільні телефони, які мають хороші технічні характеристики та доступні в ціні – це моделі Xiaomi, OnePlus, Realme.

Xiaomi Redmi Note 10

Дана модель має великий 6.5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю екрану 2400×1080 точок +FHD, що дозволяє за допомогою надчутливого дисплея в тандемі з майже непомітними рамками максимально використовувати лицьову поверхню мобільного телефону.
8-ми ядерний процесор Snapdragon 678 забезпечує стабільну продуктивність пристрою.

Xiaomi Redmi Note 10 оснащений системою з чотирьох основних камер 48+8+2+2 Mп, які допоможуть підкреслити кожну деталь на фотографії, а передня камера 13 Мп дозволить робити селфі в портретному режимі. Програмне забезпечення камер дозволяє робити знімки хорошої якості навіть у разі недостатнього освітлення.
Акумулятор має стандартний об’єм 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон представлений у пастельних кольорах, завдяки гладкій задній панелі та бічним граням він здається елегантним та невагомим. До того ж, виробники змістили сканер відбитка пальців з боків, для зручності використання.

До позитивних сторін телефону можна віднести високу продуктивність, швидкість заряджання смартфона та великий екран. До негативних – відсутність функції бездротової зарядки та NFC.

Realme NARZO 30 5G

Ця модель мобільного телефону має стандартний зовнішній вигляд для лінійки цього бренду. Ззаду, панель оформлена геометричним орнаментом у вигляді стрілок, що переливаються. Має лакований пластмасовий корпус, бічна матова рамка. Корпус гаджета широкий і товстий. Екран оснащений IPS-дисплеєм з діагоналлю 6,5 дюймів та роздільною здатністю 2400×1080 пікселів.

Смартфон має на задній панелі блок камер: 48+2+2 Мп. Фронтальна камера-16 Мп. В цілому, інтерфейс керування зйомкою стандартний для цієї моделі телефону. Додаткові режими: автоматичний HDR та кольорові фільтри.
Працює на 8-ми ядерному процесорі Dimensity 700, що підтримує 5G. Працює на операційній системі Android 11. Має 4 Гб оперативної пам’яті. Також є слот для картки пам’яті. Потужність акумулятора 4890 мАг.

До позитивних характеристик можна віднести швидкість заряджання пристрою, яскравий екран, якісні фото та підтримка 5G. До негативних – не підтримує NFC.

Realme 8 Pro

Смартфон має пластмасову матову кришку, яка відчувається в руці приємно та незвично. Має 6,4-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів. Дисплей має вигляд скляної пластини, яка стійка до подряпин.

Телефон працює на Snapdragon 720 з 8 процесорними ядрами.
Об’єм оперативної пам’яті може становити 6 або 8 Гб.
На лицьовій панелі розташований блок із 4-х камер 108+8+2+2 Mп та передня камера на 16 Мп. Інтерфейс дозволяє включати автоматичний HDR, ручний, портретний нічний режим.
Потужність акумулятора 4500 мАг. Сканер відбитка пальця знаходиться на передній панелі під склом.

До позитивних сторін смартфона можна віднести швидкість заряджання пристрою, високу продуктивність процесора та фото, до негативних – ненадійні панелі, тому що вони виготовлені із пластмаси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    adidas Stan Smith — легенда стилю та фаворит мільйонів

    Теніс є спортом, котрий об'єднує мільйони аматорів та професійних гравців на всіх континентах. Гра має…

    14.05.2024

    Де і як подивитися презентацію Google I/O 2024

    Вже сьогодні, 14 травня, відбудеться щорічна конференція Google I/O, на якій очікуються великі анонси, пов'язані…

    14.05.2024

    У новій серії смартфонів Samsung Galaxy S25 з’явиться зручна функція «Керування акумулятором»

    Серія Samsung Galaxy S25 викликає ажіотаж завдяки появі потенційно новаторської функції - "Штучного інтелекту батареї".…

    14.05.2024

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024