iPhone 15 може стати першим смартфоном Apple без слота під SIM-картку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо вірити чуткам, Apple вже давно ламають голову над тим, як можна відмовитися від використання SIM-карт, впроваджуючи технологію eSIM. І ось недавно з’явилася чергова чутка про те, що iPhone 15 Pro, запуск якого запланований на 2023 рік, стане першою моделлю iPhone без фізичного слота для SIM-карти.

Реклама

Однак до нього слід ставитися скептично, тому що вся інформація, яка була розкрита, ґрунтується, нібито, на “внутрішніх джерелах”.

Але і в цьому є частка логіки, проте протягом останніх років iPhone і iPad плавно переходять на технологію eSIM. Чого варті останні моделі смартфонів Apple, на яких ця технологія є.

До того ж є можливість, що Apple працює над створенням iPhone без портів, тобто iPhone без роз’єму під Lightning. А це вже було б логічно продати разом з відмовою від фізичного слота під SIM-карти. Два цих нововведення змогли б збільшити довговічність пристроїв.

Навіть якщо Apple і відмовиться від подібних слотів, то робитиме це не для всіх країн, а тільки в тих, де користується популярністю eSIM.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ