Xiaomi 12 у різних кольорах та корпусах показали на офіційному зображенні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відомий інформатор Еван Блес (Evan Blass) опублікував нові офіційні зображення смартфона Xiaomi 12, які демонструють новинку у різних кольорах, а також підтверджують ще один факт.

Реклама

На додаток до бузкового кольору, який інсайдер показав раніше , на нових зображеннях показані смартфони в зеленому та блакитному варіантах. При цьому блакитний варіант має гладку задню панель, ймовірно, виконану зі скла, а зелений смартфон отримав пластикову кришку з нерівною текстурою.

Офіційно оголошено, що Xiaomi 12 отримає 6,28-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю Full HD+ (1080 x 2400 пікселів) з адаптивною частотою оновлення від 10 до 120 Гц, підтримкою 10-бітного кольору, HDR10+ яскравості. Xiaomi 12 Pro отримає збільшений екран роздільною здатністю 2K.

Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Крім того, як повідомляється, телефон поставлятиметься з 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Смартфон буде оснащено камерою роздільною здатністю 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення та підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт.

Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник і головний виконавчий директор Xiaomi, розповів про те, що Xiaomi 12 Pro не перегріватиметься під навантаженням , крім того, вранці ми публікували серію рендерів старшої моделі .

Еван Блес має відмінний послужний список, а минулого року він виклав фотографії всіх новинок Samsung перед великою презентацією Galaxy Unpacked.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ