Дизайн Motorola Moto G Stylus 2022 показали у всіх деталях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, бренд Motorola готує до випуску нову модель смартфона із відсіком для стілусу. Серія рендерів гаджета під назвою Moto G Stylus 2022 вже з’явилася у мережі. Завдяки витоку можна в деталях розглянути особливості зовнішнього вигляду пристрою, не чекаючи на його презентацію.

Підбірку зображень опублікував надійний інсайдер OnLeaks, супроводжуючи їх короткометражною анімацією, на якій Moto G Stylus 2022 показаний з усіх боків. Однією з ключових особливостей смартфона стане наявність комплектного стілуса, а також відповідного слота в корпусі для зберігання.

За наявною інформацією, діагональ монітора новинки, побудованої на базі процесора Snapdragon 480 Plus, складе 6,81 дюйма. На задній кришці буде встановлено вертикальний блок основної камери із трьома датчиками. Також відомо, що гаджет отримає 6/128 ГБ пам’яті та акумулятор ємністю 4500 мАг.

Що стосується термінів виходу новинки, то як можливий період презентації Moto G Stylus 2022 вказується середина 2022 року. Вартість смартфона імовірно стартуватиме з позначки $508.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.