Названо 5 смартфонів, які варто придбати до Нового року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуже багато українців обирають для покупки смартфона період Новорічних свят, і у цьому немає нічого дивного – це ідеальний час, щоб зробити подарунок як собі, так і комусь, за досить приємною ціною. Ми підібрали для вас 5 найкращих смартфонів, які варто розглянути для покупки в цей час.

realme C21Y

Якщо вам потрібен максимально доступний смартфон з адекватними характеристиками, варто розглянути realme C21Y, як варіант для покупки. Смартфон оснащений IPS-дисплеєм з діагоналлю 6.5 дюйма та роздільною здатністю HD+. За роботу відповідальний чіпсет Unisoc Tiger T610.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 13 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, до головних фішок варто віднести сканер відбитків пальців та наявність мініджека 3.5 міліметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi 10

Найбільш збалансованим бюджетним смартфоном кінця 2021 можна назвати Redmi 10, і це не дивно, адже модель має хороший чіпсет, автономність та дисплей за свою ціну. Вона отримала IPS-дисплей з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 50 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП. За роботу відповідальний чіпсет MediaTek Helio G88, за автономність – акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 22.5W. До фішок моделі можна віднести підтримку модуля NFC.

realme GT Master

Якщо вам потрібен збалансований середньобюджетний смартфон з красивим дизайном та підтримкою дуже швидкої зарядки, варто розглянути, як варіант для покупки, realme GT Master. Головними фішками моделі є дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц, чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G з підтримкою 5G та швидка зарядка потужністю 65W.

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг. Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро 2 МП. З коробки модель поставляється з операційною системою Android 11 та оболонкою realme UI 2.0.

Samsung Galaxy A52

Якщо вам потрібен менш потужний смартфон, але з захистом від вологи та пилу, слід розглянути Samsung Galaxy A52. Модель оснащена захистом від вологи та пилу за стандартом IP67, при цьому має досить доступну ціну. Ще однією ключовою фішкою смартфона можна назвати дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 12 МП, макро 5 МП та датчиком глибини 5 МП. За роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 720G, за автономність – акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 25W.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Якщо вам потрібен один з найтонших смартфонів на ринку, який при цьому матиме хороший дизайн та характеристики, варто розглянути Xiaomi 11 Lite 5G NE – товщина цієї моделі складає лише 6.81 міліметра. Смартфон оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц.

Основна камера смартфона включає головний сенсор 64 МП, ультраширокий 8 МП та макро 5 МП. За роботу апарата відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, за автономність – акумулятор об’ємом 4250 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.