Розходимося, «доступний» флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 FE коштуватиме 25 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung вже кілька останніх місяців інтригує новим смартфоном Galaxy S21 FE. Спочатку він мав вийти у серпні 2021 року, але сталася затримка на півроку. Ймовірно, пристрій представлять на виставці CES 2022 у січні. І, на жаль, воно не буде доступним, як очікувалося.

Samsung Galaxy S21 FE засвітився на ірландському сайті компанії. Згідно з інформацією на його сторінці, смартфон коштуватиме 769 євро за версію 128 ГБ та 839 євро – за версію 256 ГБ.

Для порівняння, попередня модель Galaxy S20 FE в Ірландії коштувала 669 євро. Тобто Samsung підніме ціни на новий Galaxy S21 FE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.