Відомі смартфони, які першими отримують MIUI 13 поза чергою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у компанії Xiaomi знову не станеться якоїсь непередбачуваної ситуації, то вже 28 грудня відбудеться офіційна презентація наступної версії фірмової прошивки MIUI 13. Саме тому ми вважаємо доречним поговорити про те, які смартфони першими отримають оновлення, а кому доведеться почекати. Насправді тут жодної несподіваної немає, першими в черзі на оновленні стоять нинішні флагманські лінійки Xiaomi Mi 11 та Redmi K40. Як запевняють інсайдери, розробник досить довго тестував прошивку, тому користувачам готові викотити відразу стабільну збірку.

Смартфони, які 28 грудня отримають стабільну версію MIUI 13:

  1. Xiaomi Mi 11 Ultra;
  2. Xiaomi Mi 11;
  3. Redmi K40 Pro;
  4. Redmi K40 Pro+;

Разом з тим не обійдеться і без бета-прошивки з майбутнім оновленням, над якими робота також ведеться. Повідомляється, що першим стабільним апдейтом буде версія оновлення MIUI 13 V13.0.1.0. І хоча немає офіційного підтвердження, оптимістичні прогнози обіцяють нам апдейт і для Xiaomi Mi 10S, Mi 11 Lite 5G, Mimi 4, Redmi K40, Redmi K40 Gaming, Redmi Note 10 Pro 5G. Схоже, що деякі власники Xiaomi, Redmi, Poco чекають на вихід MIUI 13 навіть більше, ніж настання нового року та різдва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони, які 28 грудня отримають бета-версію MIUI 13:

  1. Xiaomi Mi 11 Lite 5G;
  2. Xiaomi Mi 10S;
  3. Xiaomi Mi Mix 4;
  4. Redmi K40;
  5. Redmi K40 Gaming Edition;
  6. Redmi Note 10 Pro 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.