Samsung Galaxy S22 Ultra та його новий стілус S Pen показали на нових зображеннях

У камері буде чотири датчики зображення, лазерний датчик автофокусування та світлодіодний спалах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt) опублікував зображення смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra у прозорому чохлі, які злив британський онлайновий магазин.

Смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra отримає камеру у новому дизайні, що виступає над поверхнею задньої панелі. У камері буде чотири датчики зображення, лазерний датчик автофокусування та світлодіодний спалах.

Крім того, було опубліковано зображення нового стілус S Pen для Galaxy S22 Ultra, який, схоже, дуже схожий на стілус поточного покоління на Galaxy S21 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередні витоки підтвердили, що Samsung Galaxy S22 Ultra і буде оснащений 6,8-дюймовим екраном з роздільною здатністю 108, 10, 10 і 12 Мп. Пристрій буде оснащено однокристальною системою SoC Snapdragon 8 Gen 1 або Exynos 220. За чутками, телефон буде поставлятися з 12/256 та 16/512 ГБ пам’яті. Він може коштувати від 800 доларів, а його вихід відбудеться у лютому наступного року.

Роланд Квандт першим розсекретив екшн-камери GoPro 9 Black та GoPro 10 Black до анонсу, а також публікував точні рендери мобільних пристроїв. Раніше Ice Universe заявив, що він приємно здивований можливостями камери Samsung Galaxy S22 Ultra.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.