Нові функції у MIUI 13 порадували фанатів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco продовжують молитися, щоб до кінця року виробник і розробник таки представив наступну версію власної прошивки MIUI 13. Користувачі чекають відразу кілька крутих фішок, які можуть отримати далеко не всі моделі відразу. Однією з таких фішок стане “нескінченна прокрутка”. Назва говорить сама за себе, доклавши сторінку до кінця користувач повертається на початок документа або сторінки. Це може бути корисним при серфінгу або читання різних файлів.

Додаткові допоміжні панелі є практично у всіх популярних прошивках, тепер ними обзавелась і MIUI. У ранніх версіях MIUI 12 і MIUI 12.5 користувачі могли насолодитися Video Toolbox, тепер функціонал розширився, а панель перейменували на Smart Toolbox. Якщо вам потрібен швидкий доступ до програм, що часто використовуються, то ця панелька вам знадобиться.

Ще однією крутою фішкою стануть маленькі віджети. Користувач зможе виносити на робочий стіл та налаштовувати різні елементи, що відображають потрібну інформацію або дозволяють отримати доступ до того чи іншого функціоналу. Якщо не станеться нічого надзвичайного, то повноцінна презентація MIUI 13 має відбутися 28 грудня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.