Розкрито ціну майбутнього здешевленого флагманського смартфона Samsung Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці CES, яка відбудеться у січні, маємо представити новий смартфон Samsung Galaxy S21 FE. Сьогодні в мережу злили майже всі характеристики цього пристрою.

Galaxy S21 FE працюватиме на процесорі Snapdragon 888, отримає екран Dynamic AMOLED 2X Infinity-O діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Для захисту стоятиме скло Gorilla Glass Victus.

Смартфон має ступінь захисту IP68 від пилу та води. Він оснащений вбудованим у дисплей сканером відбитків пальців та акумулятором ємністю 4500 мАг. Крім того, смартфон отримає підтримку 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC. Його габарити такі: 155,7 x 74,5 x 7,9 мм, а вага – 170 грамів. У апарата нічого очікувати роз’єму для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується камери, то як фронтальна виступає 32-Мп датчик, а в основній стоять сенсори на 12 Мп (головний + ультраширик) і на 8 Мп телефото. Galaxy S21 FE вийде у чотирьох кольорах: сірий, оливковий, лавандовий та білий. Ціни на пристрій починаються з 749 євро (близько 25 000 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.