Відомо, як легко та ефективно прискорити смартфон Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, ви погодитеся, що Xiaomi – це один із найкращих брендів з виробництва смартфонів. Майже всі вони відповідають такій категорії, як якість-ціна. Єдиний мінус – це те, що у них зараз немає смартфонів із класними камерами.

Самі телефони мають оболонку – MIUI. Саме вона дає більшість функцій, яких в інших немає. Але буває, що ваш Xiaomi починає повільно працювати. Чому це буває та як це припинити?

По-перше, причина можливо в оптимізації MIUI, що почала знижувати швидкість роботи телефону. За словами користувачів, таке тільки в новій версії оболонки, MIUI 12. Може, це і так, але ще є кілька причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, секретні налаштування, які розробники сховали від нас. Також може виникнути проблема автоматичної оптимізації акумулятора. В якому сенсі? У системі є функція, яка постійно моніторить програми, які ми найчастіше відкриваємо. Швидше за все, через це «шпигун» і зменшується автономність.

Але як це вимкнути? Потрібно зробити кілька кроків, які ми написали нижче:

Для початку необхідно відкрити програму Play Маркет та шукати програму Activity Launcher. Натискаємо «Завантажити» та чекаємо.

Після завершення завантаження відкриваємо “Activity Launcher”. У вас з’явиться його меню та зверху буде кнопка у вигляді «лупи». Тиснемо на неї і вписуємо «Живлення». Перед вами відкриється розділ «Живлення та продуктивність».

Далі необхідно знайти функцію “Адаптивний режим”. Коли знайшли, вимикаємо її.

Після відключення адаптивного режиму, йдемо знову в «Живлення та продуктивність», потім «Battery Manager». У цьому розділі відключаємо “Використовувати Battery Manager”. Після цього ми можемо видаляти програму.

Таким чином можна легко розібратися з повільною роботою смартфона. Відключення цього моніторингу мало допомогти вам, але якщо це не так, слід знову завантажити Activity Launcher і включити те, що відключили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОitech.co.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.