Кращий за Galaxy Z Fold3. Живі фото та відео Oppo Find N

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений мережевий інсайдер під ніком Ice Universe, який часто публікує ексклюзивні матеріали, виклав відеоролики та фотографії, що насправді демонструють смартфон Oppo Find N.

Особливо цікавими є порівняльні фотографії Oppo Find N з нинішнім флагманським складним смартфоном Samsung під назвою Galaxy Z Fold3. Фотографії підтверджують, що Oppo Find N дійсно позбавлений складки. На його фоні Samsung Galaxy Z Fold3 виглядає не найякіснішим смартфоном.

Крім того, джерело підтвердило, що всю стартову партію Oppo Find N було моментально розпродано. Також стало відомо, що Oppo Find N продаватиметься лише в Китаї. Поки що планів виходу пристрою на інші ринки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ознайомитися з усіма характеристиками Oppo Find N ви можете в нашій попередній замітці: нагадаємо, виробник заявив, що його можна складати і розкладати по 100 разів на день протягом 5 років при температурі -20 С без утворення складки по центру екрану.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 та 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.