Названо 4 якісні смартфони 2021 року, які вам довго пропрацюють

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тут зібрані одні із кращих телефонів, що будуть працювати роками. Також за допомогою цього переліку ви зможете вибрати телефон для себе. Наприклад: Xiaomi, Samsung, Realme та Apple.

Xiaomi 11T Pro

Цей смартфон має дисплей на 6,67 дюймів із якістю зображення Full HD+. Що по начинці? У телефоні встановлений процесор Snapdragon 888 з 8-ма ядрами. Він набагато потужніший, ніж у попередньому телефоні, тому набрав 723 тисячі балів у тесті AnTuTu. Камера у ньому краще, цілих 108 Мп, а фронтальна гірше – 16 Мп. Акумулятор в ньому на 5000 мАг, що вже краще, ніж у Realme GT Master Edition. Не дивлячись на фронтальну камеру, цей телефон в кілька разів перевершує попереднього.

Realme GT Master Edition

Смартфон Realme GT Master Edition має процесор Snapdragon 778G з 8-ма ядрами, що робить телефон досить потужним. Це було доведено у тесті AnTuTu, тому що телефон набрав 530 тисяч балів. Дисплей у телефоні розміром в 6,43 дюйма із роздільною здатністю 2400 на 1080, що видає Full HD+ зображення. Він отримав якісну основну камеру на 64 Мп, що робить дуже красиві та чіткі фото. І фронтальну на 32 Мп для ваших селфі. В смартфоні встановлений акумулятор ємністю 4300 мАг, для такого телефона він трохи замалий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme GT Master Edition має тільки два мінуси – це відсутність стерео динаміків і досить маленький об’єм батареї.

Realme GT Master Edition користується популярністю, тому продається він із знижками часто.

Apple iPhone 13

Всім відомий новий iPhone 13. В ньому встановлений XDR OLED дисплей на 6,1 дюйм із розширенням екрану – 2532 на 1170. Процесор в ньому досить потужний A15 Bionic, який теж має 8 ядер, але в тесті AnTuTu набрав аж 807 тисяч! Всі ми знаємо, що айфон – це самий кращий телефон для фото. Фронтальна камера в ньому 12 Мп, а головна має 12+12 Мп зі стабілізацією, що робить дуже чіткі і красиві фото.

Також iPhone 13 не боїться вологи – це дуже великий плюс. А що з мінусами? Їх тут тільки два – це те, що разом зі смартфоном немає навушників і мережевого адаптера.

Samsung Galaxy S21

Невже Samsung випустив дійсно гарний телефон? Дисплей у S21 розміром 6,2 дюйма і має Full HD+. В ньому встановлений процесор Exynos 2100, який теж має 8 ядер, але набрав трошки менше балів AnTuTu, за Xiaomi 11T Pro. Всього 641 тисячу. Камера у ньому на 64 Мп, що робить досить красиві фото, а ось фронтальна тільки на 10 Мп.

Цей телефон має акумулятор на 4000 мАг, який менше навіть за Realme GT Master Edition. Смартфон дійсно гарний за свою ціну, але має кілька мінусів: немає зарядки у комплектації, нагрівається, задня частина пластикова і фронтальна камера на 10 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.