Дизайн vivo S12 з чубчиком розкритий виробником до анонсу – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації нового смартфона прес-служба vivo опублікувала серію рендерів та промороликів, які дозволяють оцінити зовнішній вигляд моделі vivo S12. Не залишилися осторонь і мережеві інсайдери, що доповнили офіційні дані списком технічних характеристик пристрою.

Згідно з промоматеріалами, смартфон оснастять загнутим з боків краях дисплеєм і закругленим по кутах корпусом. На задній кришці гаджета розміститься великий блок основної камери з трьома сенсорами – основним на 108 Мп та двома допоміжними. Подвійний селфі-модуль розміститься в області невеликої “чубки” вгорі по центру екрана. На рендерах апарат представлений у чорному, зеленому, бежевому та синьому корпусах.

Інсайдери приписують майбутній новинці процесор MediaTek Dimensity 1200, до 12 ГБ оперативної пам’яті та флеш-накопичувач об’ємом 256 ГБ. Автономність пристрою, за чутками, забезпечуватиме акумулятор ємністю 4300 мАг, що підтримує швидку 44-ватну зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що діагональ AMOLED-дисплея смартфона з частотою оновлення 90 Гц складе 6,5-дюйми, а роздільна здатність датчиків фронталки – 50 і 8 мегапікселів. Презентація новинки відбудеться 22 грудня, її ціна виробником поки що не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.