Аналітики назвали iPhone, який переманить мільярд Android-користувачів

І це не iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У чому сенс iPhone SE? Аналітики JPMorgan вважають, що девайс має важливу місіонерську функцію – саме через нього прихильники Android-смартфонів пізнають екосистему Apple. Дешевий пристрій з 5G – ось що потрібно Android-юзерам.

На думку експертів ринку, Apple круто почне 2022 рік і скоро досягне капіталізації в три трильйони доларів. Для цього необхідно, щоб одна акція компанії коштувала більше 180 доларів. Це цілком реально, тому що у першій половині року планується випуск iPhone SE. Про девайс достовірно відомо лише те, що він отримає 5G.

Аналітики впевнені, що завдяки підтримці зв’язку п’ятого покоління, новий смартфон буде мегапопулярним. SE може перетягнути в екосистему Apple 1,4 мільярда користувачів Android-смартфонів. А ще близько 300 млн користувачів старих iPhone будуть готові оновитися на новий SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дана аналітика справедлива у США та інших західних країнах, де Apple підтримує trade-in. Для смартфонів на Android його умови не дуже привабливі, але, здавши свій старий телефон, користувач отримає якусь знижку. У JPMorgan вважають, що якщо ціна пристрою складе 269-399 доларів, то апарат стане хітом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.