Xiaomi відмовляється від одного з найголовніших своїх брендів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У середині цього року компанія Xiaomi офіційно підтвердила, що її нові смартфони більше не використовуватимуть бренд Mi у назві. Нагадуємо, що першим пристроєм цієї марки став Xiaomi Mix 4.

Реклама

Однак тепер стало відомо, що компанія відмовляється від бренду Mi для своїх раніше випущених моделей. Джерело опублікувало нову версію програми Mi Cloud, у розділі My Devices якої вказані нові назви смартфонів.

Скріншоти показують, що Xiaomi Mi 10 Pro тепер називається Xiaomi 10 Pro, аналогічно Xiaomi Mi 9 і Xiaomi Mi 10 перейменовані в Xiaomi 9 і Xiaomi 10 відповідно. Втім, на офіційних сайтах компанії у різних країнах ці смартфони все ще використовують бренд Mi.

Після Xiaomi Mix 4 на глобальному ринку вийшли смартфони Xiaomi 11T та 11T Pro, Xiaomi 11 Lite 5G NE, а також планшет Xiaomi Pad 5, які також втратили Mi у назві.

Пояснюючи відмову від бренду, Xiaomi заявила, що компанія хоче, щоб користувачі асоціювали її смартфони та інші продукти із брендом Xiaomi, а не з Mi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: