Всі версії Samsung Galaxy S22 порівняли в «повний ріст»

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася нова демонстрація дизайну одразу трьох версій майбутнього флагмана Samsung – цього разу у вигляді повнорозмірних макетів. При цьому всі три гаджети представлені в одному кадрі, завдяки чому добре помітні їх відмінності щодо дизайну, габаритів і компонування модулів камер.

Реклама

За даними інсайдерів, Samsung S22 Ultra не тільки буде більшим за інші пристрої серії, але й отримає незвичайну конфігурацію камери. Замість компонування в єдиний блок, всі п’ять датчиків будуть незалежно врізані в задню кришку гаджета. При цьому моделі Galaxy S22 і S22+ збережуть концепцію модуля, що «перетікає» на бічну грань, реалізовану в минулорічних представниках серії.

Ще однією відмінністю Ultra-версії від базової моделі стали більш округлі бічні грані корпусу. Крім того, інсайдер Ice Universe опублікував передбачувану роздільну здатність дисплеїв новинок – 3088х1440 пікселів для S22 Ultra і 2340х1080 пікселів для S22/S22+ (19,5:9).

Точна дата презентації та інші технічні характеристики новинок поки що не оголошені. За чутками, захід відбудеться 8 лютого 2022 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ