Названо 5 смартфонів в 2021 році, які підтримують eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

eSIM – це новинка в світі мобільних телефонів, віртуальна сім-картка для смартфонів. Її інновація полягає в можливості прив’язки до неї, до п’яти номерів і без перешкод перемикатися між ними. Плюсом eSIM є те, що її можна придбати у будь-якому магазині телефонного зв‘язку, а мінусом – що не всі телефони підтримують цю функцію. Тому ми склали перелік тих мобільних телефонів, які можуть підтримувати eSIM.

Apple iPhone 13 Pro Max

Хіт цієї осені, найновіша і справді потужна модель бренду Apple, здивувала користувачів модернізованими камерами та дисплеєм, автономністю та продуктивністю.

Три потужні камери (ширококутна, надширококутна та телеоб’єктив) роблять фото та відео більш виразними та красивішими. Різні режими їх використання допоможуть звести до мінімуму незадовільність якості зображень. Якщо користувачу потрібно зробити групові фото, то камера автоматично буде наводити експозицію на кожного учасника зображення. При відеозйомці – камера змінюватиме фокус, в залежності від рухів учасників в кадрі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потужна батарея iPhone 13 Pro Max дає можливість відтворювати відеофайли до 28 годин, а аудіофайли – до 95 годин.

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max, хоча і є вже в продажі два роки, але в потужності мало поступається своїм новим попередникам. Цей смартфон також може підтримувати eSIM.

Apple iPhone 11 Pro Max знімає якісні фото завдяки якісній системі з трьох камер на 12 Мп: надширококутної, ширококутної та телефото. Яскраві зображення передає 6,5-дюймовий дисплей. Хорошим доповненням є те, що професійно знімає не тільки основна камера, але й фронтальна. Зйомка відеофайлів відбувається 4K із частотою до 60 кадрів/с.

Виробники продумали корпус телефону на випадок форс-мажорних ситуацій, таких як наприклад, якщо телефон впаде в воду. В такому випадку вода йому не буде страшна кілька хвилин, адже ґаджет захищений від води та пилу за стандартом IP68.

 

Apple iPhone 12 Pro Max

Найпопулярніша модель 2020 року має 6,7-дюймовий екран, що реалістично передає кольори, також плюсом є надміцне скло, яке виконує на всі 100% основну функцію – захист від механічних пошкоджень.

Обсяг вбудованої пам‘яті сягає 512 Гб – це дає можливість зберігати великий обсяг файлів на пристрої. Щодо продуктивності моделі, то вона отримала 10-ти кратний приріст потужності процесора, порівняно з минулою моделлю.

На Apple iPhone 12 Pro Max потрійна камера знімає з роздільною здатністю 12 Мп. Фото виходять гарної якості з будь-якого ракурсу та формату – макро, телескопічному, панорамному чи звичайному. Завдяки чутливим сенсорам, вдосконаленій системі стабілізації та розумному режиму, знімки виходять високої якості в будь-яких умовах.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip – це найоригінальніший смартфон представлений в нашому переліку, тому що він складається вдвічі завдяки гнучкому екрану. Для роботи з додатками та перегляду відео, телефон можна розкласти і його діагональ складатиме 6,7 дюйми.
Фішкою складного екрану є те, що користувач може спілкуватися відеодзвінком і одночасно переписуватися не перемикаючи екрани. Така функція можлива завдяки особливому режиму Flex Mode – це коли екран поділяється на дві автономні частини з елементами керування.

В той момент, коли смартфон перебуває в складеному стані, але користувач повинен бачити сповіщення, що надходять на телефон, годинник, заряд батареї – то для цього є додатковий міні екран, що знаходиться біля блоку камер.

Завдяки потужному процесору 8 Гб –
Samsung Galaxy Z Flip має велику продуктивність роботи.

Для зйомки виробники встановили подвійну камеру з роздільною здатністю 12 Мп – основну та ультрашироку. Новітній фотомодуль, завдяки оптичній стабілізації та світлочутливим сенсорам може знімати фото та відео відмінної якості при будь-якому освітленні.

Samsung Galaxy S21 Ultra

У 2021 році корейські виробники випустили найновішу і найпотужнішу модель лінії Samsung – це Samsung Galaxy S21 Ultra. Ця модель поєднала в собі всі найсучасніші і прогресивні технології своїх авторів.

Серед інших ґаджетів, цей телефон вирізняється великим дисплеєм на 6,8 дюймів, він відтворює дуже чітке зображення завдяки роздільній здатності WQHD+ (3200 × 1400). 120 Гц – це максимальна частота оновлення смартфона, для того, щоб економно витрачати заряд батареї – цей показник регулюється в автоматичному режимі.

З приводу знімання фото та відеофайлів, цей ґаджет гарно прокачений, тому що це можливо завдяки системі з чотирьох камер. Основна камера (108 Мп) може робити фото гарної якості при будь-якому освітленні. За допомогою надширокого модуля (12 Мп) можна знімати панорамні фотознімки, а для телескопічних зображень працює два модулі на 10 Мп, які в тандемі дають 100-кратний гібридний зум.

До речі, кожна камера Samsung Galaxy S21 Ultra може знімати не просто відео, цілий фільм, завдяки роздільній здатності 8К.

Щодо продуктивності, то цьому телефону немає рівних, тому що потужність акумулятора становить 5 000 мАч з функціями швидкої, надшвидкої та зворотної зарядки. Телефон має оновлений процесор з 16 ГБ оперативної пам’яті та вбудованої пам’яті – 512 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.