Categories: Смартфони

Смартфон Xiaomi Mi MIX 2S отримав сканер відбитків пальців в абсолютно безрамковому екрані

Share

В кінці 2016 року компанія Xiaomi представила світу революційний смартфон Mi MIX. Телефон виявився неймовірно популярним, оскільки, по суті, він став першим телефоном на споживчому ринку, що володіє безрамковим екраном. У вересні минулого року публіці показали його друге покоління, а зовсім скоро, на виставці MWC 2018 у кінці цього місяця, повинен відбутися анонс моделі Xiaomi Mi MIX 2S, зображення і специфікації якої сьогодні витекли в мережу.

У соцмережу Weibo виклали офіційне зображенні, яке проливає світло на зовнішній вигляд і основні особливості смартфона Xiaomi Mi MIX 2S. Згідно з даними на знімку, цей апарат має сканером відбитків пальців в абсолютно безрамковому екрані під назвою Full Screen Dislay 3.0. У його верхньому правому куті є невеликий виріз, в якому інженери китайської корпорації розташували фронтальну камеру. Розмовний динамік знаходиться у верхньому відступі.

В іншому, як сказано в специфікації, телефон Mi MIX 2S володіє 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, 8 ГБ оперативної (LPDDR4X) і 256 ГБ постійної (UFS 2.1) пам’яті, подвійною 12 Мп основною камерою з 2-кратним оптичним зумом, підтримкою всіх міжнародних мереж LTE 4G на швидкості до 1 Гбіт / с, а також цільнокерамічним корпусом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ця інформація є справжньою, то Xiaomi Mi MIX 2S також гарантовано володіє роз’ємом USB Type-C, модулями Wi-Fi 802.11ad, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, GLONASS, NFC і рядом інших. Очікується, що офіційний анонс цього телефону трапиться в ході виставки MWC 2018, яка пройде в період з 26 лютого по 1 березня 2018 року включно. Прямо «з коробки» на телефон буде встановлена ​​фірмова прошивка MIUI 9 Global, заснована, найімовірніше, на Android 8.0 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Сканер отпечатков в экране работает пока криво везде, так что лучше взять обычный сканер, у меня в Aermoo M1 работает очень быстро.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024