Камера Xiaomi 12 Ultra отримає вісім модулів. Унікальний дизайн підтверджений виробником чохлів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник аксесуарів вже опублікував першу фотографію захисного чохла для флагманського смартфона Xiaomi 12 Ultra, що підтверджує унікальний дизайн його основної камери.

Блок основної камери має цілих 8 отворів. Звичайно ж, не всі вони будуть зайняті датчиками зображення, проте така конструкція все одно вражає. Джерело додає, що Xiaomi 12 Ultra має стати найкращим камерофоном в історії компанії.

Його попередник в особі Xiaomi Mi 11 Ultra набрав 143 бали в рейтингу найкращих камерофонів DxOMark, очоливши його та випередивши навіть Huawei Mate 40 Pro+. Зараз він посідає друге місце, поступаючись Huawei P50 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що Xiaomi 12 Ultra отримає головний датчик зображення Samsung ISOCELL GN5 роздільною здатністю 50 Мп, а також три сенсори роздільною здатністю по 48 Мп, які отримають об’єктиви з 2-кратним, 5-кратним і 10-кратним зумом.

Згідно з раніше опублікованими новинами, стандартні Xiaomi 12 і Xiaomi 12 Pro будуть випущені в кінці цього місяця, а Xiaomi 12 Ultra може з’явитися в першій половині 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.