Розкрито майбутнє iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple не має наміру закривати лінійку бюджетних смартфонів SE. Про це повідомляє видання MacRumors.

Журналісти медіа ознайомилися із розкритою запискою для інвесторів, яку склав авторитетний інсайдер Мін-Чі Ко (Ming-Chi Kuo). Аналітик вважає, що Apple має намір у майбутньому продовжити випускати недорогі смартфони серії SE. Так, запланований на першу половину 2022 року iPhone SE незначно відрізнятиметься від попередника і отримає три гігабайти оперативної пам’яті.

У 2023 році Apple має намір представити iPhone SE наступного покоління, який буде відрізнятися кількома новими функціями. Наприклад, апарат отримає чотири гігабайти оперативної пам’яті – такий самий запас ОЗУ в iPhone 13. Також телефон вийде з екраном більшого розміру. Одним із постачальником компонентів для пристрою виявиться компанія Luxshare-ICT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оригінальний iPhone SE із чотиридюймовим екраном, чіпом Apple A9 та двома гігабайтами оперативної пам’яті був випущений навесні 2016 року. Через чотири роки Apple представила його наступника: модель отримала дизайн у стилі iPhone 8, 4,7-дюймовий дисплей, процесор Apple A13 Bionic, три гігабайти оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.