Xiaomi відмовилася оновлювати ще 9 смартфонів

Купуючи черговий смартфон, користувач має одразу розуміти, що його підтримка не буде вічною. Якщо говорити про флагманські пристрої, то оновлення для них виходять у середньому 3 роки, а пристрої доступнішого сегмента отримують апдейти близько двох років.

Сьогодні стало відомо, що бета-версія прошивки MIUI 12.5, що вийшла 25 листопада, для 8 моделей виявиться останньою. Йдеться про смартфони Redmi Note 8, 8 Pro та 8T, Mi 9, 9 lite, 9 SE, 9T та 9T Pro, Mi CC9. І хоча багато хто з цих смартфонів встигли стати народними, володіючи прекрасним поєднанням характеристик та вартості, їх цикл добігає кінця.

При цьому більшість із цих апаратів все ж таки отримає MIUI 13 на базі поточної операційної системи Android 11. При цьому варто розуміти, що першими MIUI 13 почнуть отримувати актуальні флагмани та свіжі новинки. До “старих” руки у розробників Xiaomi дійдуть в останню чергу. Не виключено, що чекати на велике оновлення доведеться до другої половини 2022 року. Втім, виробник може змінити свої плани в останній момент, як це бувало раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я