Apple скоро випустить iPhone для бідних

Американська корпорація Apple випускає смартфони вже більш ніж 12 років, а користується її продукція величезною величезною популярністю по всій земній кулі, будучи вкрай бажаною настільки, наскільки це взагалі тільки можливо. Однак гаджети бренду коштують досить дорого, у зв’язку із чим багатьом людям вони не по кишені. Керівництво компанії розуміє і усвідомлює, що фірмова продукція багатьом людям не по кишені, і саме тому вона ось уже як кілька років пропонує всім і кожному купити її бюджетні смартфони, і на початку 2022 року покупцям стане доступний для покупки новий iPhone SE 3-го покоління. Він отримає сучасне технічне оснащення, але при цьому збереже зовнішній вигляд. Втім, старий дизайн корпусу безумовно точно не збентежить потенційних покупців.

Нехай сама компанія-виробник ще й не представила новий мобільний пристрій, зате вже точно достовірно відомо про те, чим саме всіх приємно порадує майбутня новинка, і чим їй насправді буде чим приємно здивувати будь-яку людину, яка забажає стати власником цього смартфона. Новинка збереже старий 4,7-дюймовий IPS-екран від моделі iPhone 8, а також, крім цього, шестиядерний процесор Apple A15 Bionic, зустріти який можна зараз у моделі iPhone 13. Корпус смартфона виявиться виконаний зі скла і металу, який має водозахист по стандарту IP68 із можливістю занурення під воду на глибину до двох метрів. Сканер відбитків пальців Touch ID, як і раніше, перебуватиме в кнопці «Додому».

Новий смартфон отримає подвійну основну камеру, а також деякі інші особливості, в тому числі модем з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G. Новий наддешевий «айфон» мають представити вже у першому кварталі 2022 року, тобто у найближчі місяці. Незабаром після анонсу новинка, що працює під керуванням операційної системи iOS 15 прямо “з коробки”, надійде на полиці магазинів і стане доступною для покупки всім охочим. Мобільний пристрій в особі iPhone SE 3-го покоління буде продаватися, як очікується, за $399 доларів. Це, так чи інакше, приємно порадує всіх покупців, які за рахунок такого низького цінника зможуть без будь-яких труднощів отримати новинку.

Звичайно, новітній смартфон Apple не буде таким, як iPhone 13 Pro Max, що обходиться в набагато більшу суму грошей, зате він буде компактнішим, а значить і користуватися ним однією рукою виявиться набагато простіше і зручніше. Наскільки вдалим виявиться новенький наддешевий «айфон» поки що невідомо, адже його навіть не представили, але в частині зовнішнього вигляду він точно буде застарілим, прямо з 2017 року. Проте головними перевагами нового смартфона стануть його вартість та вкрай висока продуктивність. Залишилося лише дочекатися того моменту, коли кожен охочий зможе купити собі новинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.