Перед анонсом MIUI 13 компанія Xiaomi видалила кілька функцій зі своєї оболонки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вносить зміни до щотижневих бета-версій MIUI. Незабаром має відбутися презентація MIUI 13 з новими функціями, деякі з яких вже дебютували в MIUI Beta 21.12.4.

Як пише Xiaomiui, Xiaomi видалила деякі функції, а також дещо додала до нового складання. Насамперед, в останній бета-версії MIUI більше немає можливості перевіряти час роботи екрана (screen on time). Для тих, хто не знає, Google видалив цю функцію з Android 12. На даний момент ця зміна застосовується тільки до пристроїв Xiaomi і Redmi, які працюють під керуванням збірок MIUI на базі Android 12.

Також цікаво, що китайський технічний гігант також видалив функцію погодних супершпалер, доданих у січні. Ця функція зникла під час встановлення версії MIUI Weather V3.0.1.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програма камери MIUI отримує водяний знак під час сканування документів. Використовуючи цю функцію, користувачі можуть захистити свої документи від несанкціонованого копіювання. Крім того, тепер користувачі можуть безпосередньо отримувати доступ до своїх файлів з Xiaomi Cloud всередині програми файлового менеджера MIUI.

Нарешті, Xiaomi зменшила попередження про низький рівень заряду батареї у MIUI з 30% до 15%. Раніше для установки системи потрібно не менше 30% заряду батареї. Але тепер, з новою зміною, достатньо лише 15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.