Названо поради при виборі смартфона

Названо поради при виборі смартфона
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При покупці смартфона необхідно звернути увагу на розмір екрану, продуктивність та акумулятор.

Розмір екрану та матриці

Названо поради при виборі смартфона

Насамперед фахівець рекомендував орієнтуватися на тип і розмір екрану: «Саме з ним користувач взаємодіє найчастіше». За словами фахівця, оптимальним є дисплей з діагоналлю близько 6,2 дюймів із роздільною здатністю Full HD. Матриці IPS дешевші і відрізняються натуральною передачею кольору, при цьому у дорожчих AMOLED-екранів висока швидкість малювання і знижене електроспоживання.

Залізо та оперативна пам’ять

Названо поради при виборі смартфона

Процесор та набір пам’яті експерт назвав факторами, що впливатимуть на продуктивність телефону. За порадою фахівця, краще купувати девайс, що має мінімум 4 гігабайти оперативної та 128 гігабайт вбудованої пам’яті. “При виборі смартфона рекомендуємо вивчити тести продуктивності в бенчмарках, переглянути тест-огляди”, – зауважив фахівець. Найкраще придбати гаджет, який крім основної камери також має надширококутну та камеру з оптичним зумом.Названо поради при виборі смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Також спеціаліст зазначив, що пристрій із найкращим акумулятором довше працює на одному заряді. Фахівець рекомендував купувати Android-смартфони з акумулятором ємністю від 4000 міліампер-годин та iPhone у версії Max.

«При виборі будь-якої техніки насамперед потрібно відштовхуватися від своїх потреб та можливостей. Завдяки динамічному розвитку ринку смартфонів можна вибрати якісні пристрої в будь-якому ціновому сегменті», — підсумував експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.