Названо смартфони, які стануть найпотужнішими на початку 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 4 грудня 2021 року, до мережі потрапив список із найпотужніших смартфонів у світі, які будуть доступні для покупки покупцям вже на початку 2022 року. Всі вони засновані на флагманському процесорі Snapdragon 8 Gen 1 від Qualcomm, який має не тільки вісім ядр з дуже високим рівнем продуктивності, але ще й додатковими модулями, у тому числі відповідальними за роботу штучного інтелекту, нейронної мережі, машинного навчання, а також за обробку фотографій та відеозаписів. Всі ці телефони зможуть підключатися до мереж п’ятого покоління 5G, і забезпечувати максимальний ступінь захисту даних користувача.

До випуску на ринок свої флагманські телефони, засновані на процесорі Snapdragon 8 Gen 1, готують відразу кілька відомих виробників, причому деякі з таких анонсують вже в найближчі кілька тижнів, але їх продажі стартують на початку січня або трохи пізніше, залежно від низки факторів. Оскільки йдеться про передові моделі мобільних пристроїв, розраховувати на низьку вартість не доводиться, а значить за новинки так чи інакше доведеться викласти щонайменше $700 доларів (близько 19 тисяч гривень за поточним курсом). Всі вони будуть працювати під управлінням новітньої операційної системи Android 12 від Google, але, звичайно ж, з фірмовими прошивками від компаній-виробників.

Поки нові телефони ще не представили, зате вже відомий список моделей, які вийдуть на ринок і надійдуть на полиці магазинів. Користувачів чекають такі моделі як:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Xiaomi Mi 12,
  2. Motorola Moto Edge X30,
  3. Realme GT 2 Pro, 
  4. Oppo Find X4 Pro.

Остаточні назви всіх цих телефонів ще не затверджені, тому, можливо, вони будуть називатися трохи інакше. Новинки отримають не тільки передовий процесор в особі Snapdragon 8 Gen 1, але ще й сучасний OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, а також передову основну камеру з можливістю записувати відео в роздільній здатності 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів за секунду і навіть вище, залежно від моделі.

Крім цього, на початку 2022 року очікується анонс і вихід на ринок таких моделей телефонів як:

  1. Redmi K50,
  2. Nubia Z40,
  3. Black Shark 5,
  4. ZTE Axon 40,
  5. Red Magic 7,

Проте в даний час точно невідомо, яке саме конкретно технічне оснащення щодо процесора вони отримають, тобто далеко не факт, що їх основою виявиться саме чіп Snapdragon 8 Gen 1. Зараз з упевненістю можна сказати лише те, що найновіший процесор від Qualcomm є найпродуктивнішим на ринку, але за умови порівняння з такими для мобільних пристроїв на базі Android, тому що чіп Apple A15 Bionic, який зараз можна зустріти в iPhone 13 і iPhone 13 Pro, може пропонувати вищу обчислювальну потужність і кращий досвід користувача за рахунок низки факторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.