Названо топ-4 дійсно швидкі смартфони на Android в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам потрібен швидкий смартфон і вам все одно на ціну, то зараз будуть названі 4 справді швидкі смартфони на Android в 2021 році.

Всі ми знаємо, що технології йдуть вперед, тому ціни на телефони підвищуються. Хто знає, що буде далі і скільки коштуватимуть телефони.

В даний час деякі бренди смартфонів домовляються та створюють спільні новинки. Від цього смартфони стають кращими і залишаються без своїх мінусів. Досить про технології, давайте вже розглянемо смартфони гарної якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з них – Redmi 9T . Цей смартфон має гарний зовнішній вигляд та безліч функцій. У ньому присутні NFC, сканер відбитка та розпізнавання особи. Завдяки оболонці MIUI та Android 10 телефон швидкий і працює без гальм. Основна камера на 48+8+2+2Мп, що робить фото чітким, а зйомка плавною.

Найважливіше у телефонах – це акумулятор. Тут він на цілих 6000 мач і підтримує швидку зарядку. Телефон без навантажень стабільно утримує заряд 2-3 дні, а за інтенсивного використання вистачає на добу. Redmi 9T встановлений процесор Snapdragon 662, який підходить для всіх завдань, особливо ігор.

Бренд Realme останніми роками скинув оберти і випускав не найкращі смартфони, але нещодавно вийшов Realme 8 Pro . Цей телефон має відмінну автономність. Ходять чутки, що їхня оболонка краща за MIUI. Вона працює без гальм, відсутні баги. Також вас порадує приємний дизайн, безрамковий екран та сучасні характеристики. У Realme 8 Pro встановлений SuperAmoled дисплей на 6.4 дюйми. Частота екрану становить 60 Гц, що цілком достатньо для зручного використання.

Оперативна пам’ять на 6 Гб, а внутрішня на 128 Гб, тому її вистачить на багато. Основна камера на 108 Мп, що дозволить вам робити гарні фотографії та знімати у 4К. Ємність акумулятора 4500 мАг, трохи обмаль для такого смартфона, але швидка зарядка і блок на 65 Ватт перекриває цей мінус. У цьому смартфоні встановлений потужний процесор Snapdragon 720G, за допомогою якого ви можете грати у вимогливі ігри та виконувати свою роботу без лагів.

Відбиток пальця прямо на екрані. Також у ньому присутній модуль NFC. Realme 8 Pro – один із найкращих конкурентів Xiaomi і це зрозуміло чому.

Redmi Note 10 Pro – це дуже дорогий, але сучасний та якісний смартфон. У ньому встановлений екран Amoled на 6,6 дюймів.

Частота поновлення екрана – 120 Гц, що робить використання телефону комфортним. У ньому стоїть потужний процесор Snapdragon 732G, що працює швидко та без лагів. Основна камера Redmi Note 10 Pro має 108 Мп, за допомогою неї ви зможете робити гарні фото та знімати плавні відео. Завдяки оболонці MIUI у програмі камери є нічний режим, який працює дуже добре.

Дизайн телефону доповнює маленька передня камера зверху на екрані. Акумулятор ємністю 5000 мАч тримає добрий заряд та підтримує швидку зарядку. У цьому телефоні є один мінус – це висока ціна, але всі вищеописані плюси перекривають його.

Останній смартфон – це Xiaomi Mi 11 Lite . Його дизайн вражає своєю красою. Камера, розташована в кутку екрана – це щось із чимось. Телефон досить великий, але легкий та тонкий. У ньому встановлений Amoled дисплей з чудовою передачею кольору і діагоналлю 6.55 дюйма, що підтримує частоту оновлення екрана в 90 Гц. Процесор у Xiaomi Mi 11 Lite – це Snapdragon 732G, який підійде для ваших повсякденних завдань та ігор. Внутрішня пам’ять – на 128 Гб, а оперативна – на 6 Гб, що робить телефон швидким. Основна камера на 64 Мп, що робить розкішні фото та записує відео в 4К.

Разом із MIUI оболонкою встановлено сучасний Android 11. Також не менш важливий фактор – NFC. Задня частина телефону зроблена зі скла. Ємність акумулятора 4250 мАч за допомогою швидкої зарядки. Цей телефон витримає будь-які ваші завдання, тому Xiaomi Mi 11 Lite – один із найкращих смартфонів у своїй ціновій категорії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.