Названий смартфон Honor, який варто купити у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто чудово розуміє, що зараз HONOR не дуже популярний бренд в Україні та світі загалом. Виробник HONOR, не зумів одразу інтегрувати Google-сервіси, що одразу відкинуло попит на фірмові пристрої далеко за межі ТОП десятки. Але ситуація кардинально змінюється в поточному році, оскільки продаж смартфонів Honor підвищується, а значить навіть без Huawei вони ще щось можуть. Таке дивовижне перетворення з відсталого гравця у лідера ринку викликає подив лише на перший погляд, адже саме минулого року корпорація налагодила співпрацю з Google та Qualcomm, останній забезпечує бренду найсучасніші чіпсети 7-го покоління Snapdragon.

Виробник активно просуває привабливу стратегію «не словом, а ділом», запропонувавши потенційним покупцям у секторі Middle+ переконливий девайс-новинку HONOR 50. У чому ж конкретні переваги та особливості цього вже суперпопулярного смартфона?

Потужний та продуктивний 8-ядерний чіпсет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HONOR 50 оснащений свіжим чіпсетом – Snapdragon 778G від Qualcomm. За рівнем продуктивності в іграх, CPU та енергоефективності Snapdragon 778G з технологією 6-нанометрового техпроцесу займає одну з лідируючих позицій у своєму класі. Відповідними процесорами укомплектовано чимало смартфонів від провідних компаній, серед яких варто відзначити компанію Samsung (зі смартфонами Galaxy M52 та Galaxy A52s), Xiaomi (зі смартфоном 11 Lite NE) та багато інших.

Вигнутий дисплей 392 ppi

Екрани-водоспади поступово розширюють лави своїх шанувальників, хоч і подобаються далеко не всім. У HONOR 50 це великий OLED-дисплей 6.57″ з FullHD, у який вбудований оптичний сканер обличчя та технологія зменшення синього випромінювання TÜV Rheinland. Одночасно із заводу екран з роздільною здатністю 2340 х 1080 і частотою оновлення 120 Гц, покритий якісною захисною плівкою, що приділяє користувачеві чимало часу на прийняття раціонального рішення за варіантом додаткового захисту. Комусь не сподобається великий виріз під фронтальну камеру, але це та дрібниця, яку можна знехтувати, адже оптика HONOR 50 справді висококласна: 108 Мп у основної камери, аналогічної Samsung S5KHM2 і 8 Мп у ширококутній.

Чинники успіху

Сенсор Samsung 108 Мп – один з ключових компонентів комплектації, що активно провокує збільшення обсягів продажу нового HONOR 50. Адже оптика відмінно працює в умовах слабкого освітлення та динамічних зйомок. Передбачає швидкий запуск однієї кнопки. Добре себе зарекомендувала на флагманах Xiaomi та Realme (Redmi Note 10 Pro, 8 Pro).
Загалом набір камер описаний нижче.

  • Фронтальна: 32 Мп (діафрагма f/2,2), 1/3.14″
  • Основна: 108 Мп (автофокус з f/1,9) цифровий зум 1/1.52″, 0.7m
  • Ширококутна: 8 Мп (f/2,2) , 120
  • Макро: 2 Мп (f/2,4)
  • Сенсор глибини: 2 Мп (f/2,4)

Тут немає чогось незвичайного, але комплектація більш ніж гідна сегменту Middle+.

Компанія Honor знову товаришує з Google

Нещодавно, найбільшою проблемою смартфонів компанії Honor була відсутність пакету Google Mobile Services, до якого входять усі відомі програми YouTube, Google Play, Chrome, Gmail і Google Maps. Завдяки успішному отриманню сертифікації від компанії Google, смартфони Honor нарешті стануть повноцінними пристроями і зможуть користуватися все і без незручностей.

Швидка зарядка, яскравий OLED та багато іншого цікавого

Як і всі сучасні смартфони, Honor також укомплектував свій смартфон на максимум, не залишивши його без потужної швидкої зарядки (66 Вт), великого обсягу внутрішньої пам’яті (128/256 Гб), достатньої кількості оперативної пам’яті (6 або 8 Гб), Bluetooth 5.2 , Wi-Fi 6, яскравого OLED-дисплея та гарного акумулятора (4300 мАг).

Вартість в межах розумного

Враховуючи той факт, що за останній рік компанія випустила дуже мало смартфонів, їй зараз необхідно підвищити продажі будь-якими способами, тому питання цінника нового смартфона Honor 50 дуже важливе. За попередньою інформацією смартфон продаватимуть за ціною близько 12 000 грн. Загалом смартфон HONOR 50 не можна назвати дорогим і він більше відноситься до середнього бюджету, ніж до субфлагманів. Якщо порівнювати його вартість з вартістю конкурентів, то він дорожчий за Poco X3 Pro, але дешевше за Samsung Galaxy A72.

Щодо його доступності в Україні, то зараз все в режимі очікування, оскільки початок продажів уже близький. Якщо також хочете отримати цей смартфон, переходьте за цим посиланням і чекайте офіційного початку продажів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.