Компанія vivo розробила “розтягуючий” смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні Всесвітня організація інтелектуальної власності опублікувала патент vivo, що описує смартфон, що розтягується. У документі докладно описано конструкцію та розташування елементів пристрою.

Зображений у патенті смартфон дуже нагадує раніше показаний OPPO X 2021. У схожості немає нічого дивного, адже обидві компанії входять до групи BBK Electronics. Судячи з представленої інформації, права частина пристрою висуватиметься вбік, витягуючи таким чином екран, прихований зі зворотного боку всередині корпусу. Ймовірно, це робитиме спеціальний мотор. 

На верхній грані є ґрати динаміка. Цілком можливо, що знизу також є динамік для створення стереозвуку. На екрані передбачено отвір під селфі-камеру. На тильній стороні знаходиться блок із кількома об’єктивами. На правій грані розташовується щось схоже на роз’єм USB Type-C, але це може бути кнопка включення, суміщена зі сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного четверга, 9 грудня, vivo представить нову версію своєї прошивки  Origin OS Ocean. Найближчим часом також очікується вихід першого планшета компанії. Не виключено, що і смартфон, що розтягується, може вийти в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.