DxOMark про дисплей iPhone 13 Pro: перший після кращого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти DxOMark протестували дисплей флагманського смартфона Apple iPhone 13 Pro, вивчивши його технічні особливості. Гаджет отримав одну з найвищих оцінок в історії лабораторії, поступившись лише одним балом своєї ж модифікації з приставкою Max.

Apple iPhone 13 Pro отримав 6,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2532х1170 пікселів та щільністю 460 пікселів на дюйм. Гаджет підтримує варіативну частоту поновлення з максимальним значенням 120 Гц. За продуктивність пристрою відповідає флагманський мобільний процесор Apple A15 Bionic.

Як і у старшої моделі Pro Max, дисплей iPhone 13 Pro демонструє природну передачу кольору при перегляді контенту як на вулиці, так і в приміщенні. Запас яскравості та рівень контрастності у режимі HDR10 не викликав у фахівців жодних нарікань. По всій площі дисплея не було помічено проблемних місць, а якість картинки та колірна гама не змінювалися незалежно від кута перегляду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Apple iPhone 13 Pro (ліворуч) та Apple iPhone 13 Pro Max (праворуч)

Не обійшлося і без мінусів: так, датчик автоматичного регулювання яскравості встановлював занадто низький рівень яскравості підсвічування, через що перегляд фотографій у галереї, а також серфінг веб-сторінок викликав певний дискомфорт. Спостерігалося і переважання жовтого відтінку під час використання фільтра синього світла.

За результатами тестування гаджет практично не поступився поточному лідеру, набравши 98 балів і розташувавшись на другому рядку «залу слави» дисплеїв за версією DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.