Найпотужніші Android-смартфони листопада за версією AnTuTu

Розробники мобільного бенчмарку AnTuTu опублікували щомісячний рейтинг найпродуктивніших смартфонів під керуванням Android. За підсумками листопада десятка лідерів зазнала деяких змін порівняно з жовтневим топом.

Беззаперечним лідером у плані продуктивності залишається Black Shark 4S Pro. Процесор Snapdragon 888+ у парі з 16 ГБ оперативної пам’яті дозволяють йому в середньому видавати у бенчмарку 875 382 бали. Найближчим до нього підібрався Red Magic 6S Pro, а на третьому місці розташувався iQOO 8 Pro. Всі три смартфони побудовані на базі одного й того ж чіпсету Snapdragon 888+.

На четвертому місці знаходиться Black Shark 4 Pro з процесором Snapdragon 888, що не завадило йому обійти vivo X70 Pro+ і ASUS ROG Phone 5S, обладнаних більш продуктивним Snapdragon 888+. На сьомому місці, як і місяць тому, знаходиться iQOO 8. Далі у списку знаходяться Legion Phone Duel 2, OPPO Find X3 Pro та realme GT. У минулому рейтингу з восьмого по десяте місця розташовувалися Meizu 18 Pro, OnePlus 9 Pro та OPPO Find X3 Pro відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.