Названо топ-5 смартфонів до 15 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон відкриває можливості персонального портативного комп’ютера. У мобільному телефоні надано серфінг інтернету та соціальних мереж, камери, ігри, мультимедійний центр, різні програми та інше.

Realme GT Master Edition

Плюсів у даного смартфона дуже багато. Телефон йде вже із захисною плівкою та силіконовим чохлом. У комплекті все стандартно: кабель для зарядки USB type C, швидкий зарядний пристрій на 65 ват, скріпка для вилучення сім лотка. Екран Amoled розміром 6,55 дюйма, 2400 на 1080 пікселів, з підтримкою DCI-P3. Максимальна яскравість телефону 800 ніт, це цілком непогано. Сканер відбитка пальця на кнопці живлення, він добре працює. Розпізнавання особи працює також без нарікань. Оболонка цього телефону MIUI 12.5 на базі Android 11. Внутрішня пам’ять формату UFS 2.2, і її може бути на 128ГБ або 256ГБ

Oneplus Nord 2 5G


Плюсами цього смартфона є потужний графічний процесор, швидка внутрішня пам’ять, яскраві нічні фото та відео, оптична стабілізація в основному модулі. Також є комплектна швидка заряджання на 65 Вт. Комплект хороший – смартфон із захисною плівкою, чохол гарної якості, швидка зарядка, кабель USB type C. Дуже хороший звук у телефоні. Сканер відбитка пальця на екрані працює не ідеально, бувають невдалі спроби розблокування. Розблокування по обличчю працює без проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme GT Neo 2 5G

Комплект стандартний для Realme, з м’яким силіконовим чохлом та ключем для SIM картки. Сенсор відбитка пальців працює відмінно, як і розблокування особи. Оболонка Realme на базі Android 11, AMOLED дисплей із частотою оновлення 120Гц, швидка зарядка 65 Вт. Є підтримка Wi-fi 6 і Bluetooth 5.1. Смартфон із незвичайним дизайном, а саме зелена флуоресцентна задня кришка із двома вертикальними чорними смугами.

XIAOMI 11 LITE 5G NE

Усередині є голка для вилучення сім лотка, адаптер для аудіо, USB кабель, блок живлення потужністю 33 Вт та стандартний силіконовий чохол. Тильна панель смартфона матова. Основними особливостями цього смартфона є стильний зовнішній вигляд, легкість, ергономіка. Зверху та знизу йдуть мінімальні рамки, немає заокруглення країв.

Realme GT Master Explorer Edition

Головна особливість цього телефону – тильна панель, її вигадав японський дизайнер. Матеріал покриття штучної шкіри. Є й інші варіанти із задником зі скла. Каркас виконаний із пластику. Гарна якість звуку динаміка. У цьому телефоні не можна встановити картку пам’яті, а внутрішній накопичувач становить 128 Гб або 256 Гб. Дисплей телефону йде з матрицею Super Amoled, частота 120 герц, максимальна яскравість 1000-1100 ніт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.