Apple випустить оновлений iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За прогнозами відомої консалтингової компанії TrendForce, нова версія “бюджетного” смартфона Apple iPhone SE вийде вже у першому кварталі 2022 року. Новинка збереже дизайн попередньої версії, але отримає нове залізо за допомогою стільникового зв’язку п’ятого покоління, повідомляє 3Dnews.

Судячи з колишніх прогнозів, зовні новинка мало чим відрізнятиметься від моделі iPhone SE (2020) — вона отримає той самий дисплей, досить широкі рамки та сенсор Touch ID, інтегрований у кнопку живлення. Хоча раніше ходили чутки про редизайн смартфона, несхоже, що він станеться раніше 2023 року.

При цьому у TrendForce очікують, що iPhone SE (2022) отримає новий чіп. Ймовірно, йдеться про Apple A14 або A15, оскільки інших варіантів з підтримкою 5G в портфоліо Apple відсутні. Ці чіпи застосовується, наприклад, відповідно до iPhone 12 та iPhone 13. Випуск нового iPhone SE стане першою спробою Apple вийти на ринок смартфонів середнього цінового рівня з моделлю, що підтримує зв’язок нового покоління. Нагадаємо, актуальний iPhone SE (2020) оснащений 7-нм A13 Bionic, який підтримує тільки 4G – він використовується в iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.