5 кнопкових телефонів на які можна встановити WhatsApp та Viber

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp та Viber одні з найпопулярніших месенджерів серед користувачів. Дані додатки можна встановити навіть на кнопкові телефони. Сьогодні ми розповімо вам про кнопкові телефони, на які ви можете завантажити месенджери.

Nokia 2720 Flip

Телефон-розкладачка, який працює під керуванням KaiOS. Крім WhatsApp, можна встановити YouTube чи Facebook. Телефон оснащений 2.8-дюймовий екраном та додатково показує сповіщення. Є підтримка Wi-Fi, гучний динамік, 2-мегапіксельна камера.

Nokia 8110

Гаджет має яскравий дизайн та виконаний у формі слайдера. Пристрій має гучний динамік, GPS-модуль та навіть працюють Google Maps.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 6300 4G

Практичний гаджет з корпусом із тактильно приємного матового пластику та двома гучними динаміками. Нічого видатного телефон не показує, але зі своїми прямими завданнями справляється на ура: якісно тримає зв’язок, може використовуватися в ролі точки доступу, оснащений слотом під флешку і приємним в експлуатації 2.4-дюймовим екраном. У ролі процесора використовується Snapdragon 210 – для WhatsApp потужності чіпсету вистачає з головою.

Nobby 240 LTE

Кнопковий моноблок з підтримкою VoLTE. Телефон оснащений акумулятором на 2000 мАг, якого точно вистачить приблизно на тиждень. Власники даного смартфону відзначають його зручну клавіатуру.

BQ Voice 20

Цей кнопковий підтримує LTЕ. Крім WhatsApp можна завантажити Viber та Skype. Має слот під флешку та Bluetooth 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.