Categories: Смартфони

Представлений перший справжній «вбивця» iPhone X за дуже приємною ціною

Share

Флагманський смартфон iPhone X, станом на сьогоднішній день, є кращим мобільним пристроєм на ринку серед всіх телефонів. До його вирізу в екрані звикаєш буквально на другий день використання, а всі інші можливості «яблучного» продукту приємно радують. Втім, у цього апарату все ж є один істотний недолік – непристойно висока ціна, що робить його покупку неможливою для більшості покупців. Втім, вже скоро всі охочі зможуть купити телефон UMIDIGI Z2.

Сьогодні компанія-виробник з Китаю представила смартфон UMIDIGI Z2, який представляє з себе першого справжнього «вбивцю» iPhone X. Телефон володіє 6,2-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2246 на 1080 пікселів (FHD +), а в його верхній частині є виріз, аналогічний такому в продукті «яблучної» корпорації. Найприємніше те, що в цьому смартфоні розмір нижньої рамки максимально мінімізований, тому з лицьової частини китайський продукт дуже сильно схожий на оригінал від Apple.

Задня кришка UMIDIGI Z2 виконана зі скла і на ній знайшлося місце для подвійної основної камери, а також розташованого прямо під нею сканера відбитків пальців. На нижньому торці корпусу телефону знаходиться лише роз’єм USB Type-C для підзарядки. Звичного 3,5 мм аудіороз’єму немає, як і в оригінальному iPhone X . Виробник стверджує, що його новий телефон також може похвалитися подвійною фронтальною камерою з підтримкою ефекту розмиття заднього фону, але і це ще не все.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з «фішок» UMIDIGI Z2 є акумуляторна батарея ємністю 7000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки. За рахунок неї смартфон працює в 2,5 рази довше, ніж iPhone X, тобто його потрібно буде заряджати тільки один раз в 2-3 дня. Не обійшлося і без модуля NFC, що дозволяє використовувати Android-телефон для оплати покупок через платіжну систему Android Pay.

Очікується, що коли новинка надійде в продаж, то коштувати вона буде не більше $ 250 або ж в 4 рази менше, ніж iPhone X в США. Повноцінний офіційний анонс UMIDIGI Z2 очікується в найближчі кілька тижнів, а на полиці магазинів телефон повинен надійти в першій половині березня.

Раніше стало відомо, що китайська Xiaomi також веде активну розробку відразу двох «вбивць» iPhone X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024