Huawei змогла обійти американські санкції та вже готується до анонсу нового 5G-смартфону

У листопаді 2021 року інсайдери повідомили, що Huawei планує дозволити стороннім виробникам гаджетів випускати її смартфони за ліцензією. Тепер китайська компанія China Post Communications Equipment готується до запуску нового смартфону Hi Nova 9, який є клоном Huawei Nova 9.

В офіційному обліковому записі China Post Communications Equipment у Weibo з’явився промо-постер, який розкриває дату анонсу Hi Nova 9 — захід відбудеться вже у четвер, 2 грудня. Судячи зі злитих у Мережу фотографій, Hi Nova 9 – абсолютно точна копія Huawei Nova 9, але з підтримкою 5G та відсутністю логотипу Huawei.

Варто зазначити, що Huawei вже уклала контракти на ліцензування смартфонів із рядом великих китайських компаній, включаючи China Telecom, China Unicom, China Mobila, TCL та Nokia.

Цілком ймовірно, що обхід американських санкцій через випуск пристроїв під іншим брендом дозволить Huawei повернути й сервіси Google на свої девайси. Поки що це лише припущення. Більш детальну інформацію про пристрій ми дізнаємося дуже скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.